Wie zijn wij?

Al meer dan 40 jaar is Kadarine een gevestigde waarde in modeland.

De winkel werd opgestart onder de naam Modes Kadarin in 1977 en is bekend voor hun aanbod aan betaalbare en stijlvolle collecties, voor ieders smaak.

Vanaf 2004 kwam Karlijns dochter Jolien het team versterken. In de ogen van Jolien is fashion “a way of life”. Jolien vult Karlijn perfect aan en zorgt aanvullend op de klassiekere collectie voor een nieuwe frisse wind met een zeer uitgebreid en trendy assortiment voor zowel jonge vrouwen als dames.
In de zomer van 2016 verhuisde de winkel van de Vorststraat naar een compleet vernieuwd en modern pand op de Sint-Truidersteenweg.  Voortaan gaat de winkel verder onder de nieuwe naam Kadarine.

Kadarine is een grote fan van het hele online-shopping gebeuren.  Zo kan je je inschrijven voor onze nieuwsbrief en ons volgen op Facebook en Instagram voor alle laatste nieuwtjes. In onze webshop bieden we net als in de winkel de mooiste betaalbare mode aan.

Maar het stokpaardje van Kadarine is persoonlijke service. Wil je gewoon een kijkje komen nemen of wordt je liever geadviseerd om de juiste outfit te kiezen voor eender welke gelegenheid? Wij staan altijd voor je klaar in de winkel en online via Whatsapp en Facebook Messenger, want ook online is Kadarine “the place to be” voor gepersonaliseerd mode-advies.

De outfit waarin jij kan stralen, dat is onze passie !!