Wie is Kadarine?

Al meer dan 40 jaar is Kadarine een gevestigde waarde in modeland.

De winkel werd origineel in 1977 opgestart door Jolien’s grootmoeder (Paula) onder de naam Modes Kadarin en is al sinds de start bekend voor hun aanbod aan betaalbare en stijlvolle collecties, voor ieders smaak en portemonnee. Later werd de winkel overgenomen door Paula’s dochter Karlijn die op het zelfde elan verder ging.

In 2004 kwam met Karlijns dochter een nieuwe generatie het team versterken. In de ogen van Jolien is fashion altijd “a way of life” geweest. Jolien vulde Karlijn perfect aan en zorgde al snel voor een aanvullend jongere collectie, een nieuwe frisse wind met een zeer uitgebreid en trendy assortiment voor zowel jonge vrouwen als dames.

In de zomer van 2016 verhuisde de winkel van de Vorststraat naar een compleet vernieuwd en modern pand op de Sint-Truidersteenweg in Sint-Lambrechts-Herk (Hasselt).  Voortaan gaat de winkel verder onder de nieuwe naam Kadarine.

In 2020 nam Jolien de leiding van de winkel over, verder inzettend op het nieuwe shoppen. Voortaan vind je Kadarine ook online: Zo kan je je inschrijven voor onze nieuwsbrief en ons volgen op Facebook en Instagram voor alle laatste nieuwtjes. In onze webshop bieden we net als in de winkel de mooiste betaalbare mode aan.

Kadarine is een grote fan van het hele online-shopping gebeuren en beschouwt haar webshop als een werkelijke uitbreiding op de fysieke winkel.

Het absolute stokpaardje van Kadarine is persoonlijke service. Zowel online als in de winkel wordt je hartelijk ontvangen. We houden er aan meer te zijn dan een standaard dameskleding-winkel en zien shoppen bij Kadarine graag als belevenis: Op regelmatige basis organiseren we dan ook toffe shopping-events in de winkel waar je tijdens het genieten van een hapje en een drankje naar hartelust kan shoppen terwijl een model de mooiste items van onze collectie showt.

Wil je gewoon een kijkje komen nemen of wordt je liever geadviseerd om de juiste outfit te kiezen voor eender welke gelegenheid? Wij staan altijd voor je klaar in de winkel, maar ook online via Whatsapp en Facebook Messenger.

Kom zeker eens een bezoekje brengen aan onze winkel of shop online.

De outfit waarin jij kan stralen, dat is onze passie !!