Yest kleding voor dames online kopen

Yest is een internationaal modelabel met Nederlandse roots gericht op dé vrouw, ongeacht haar leeftijd of maat. Iedere vrouw kan er uitzien als Yest, vrouwelijk, positief en happy. Kleding van Yest laat je stralen!

Ontdek alle artikelen van Yest in onze webshop

Ontdek alle artikelen van Yest in onze webshop

Yest kleding


Een enthousiast team ontwerpt maar liefst zes keer per jaar een nieuwe collectie die aansluit bij de hedendaagse modetrend. Door een gevarieerde mix van sprekende prints en kleuren, diversiteit aan stoffen en stijlen en subtiele details, krijgt de collectie hét typische Yest gevoel: gemakkelijk, casual, vrouwelijk en comfortabel. Een collectie die geschikt is voor de modieuze, elegante als sportieve vrouw. Kortom, voor alle VROUWEN♥

Yest kenmerkt zich door een goede prijs-kwaliteitsverhouding, comfortabele pasvormen en mooie materialen, waarbij ze met een warm hart kijken naar de mens en planeet. Duurzaamheid speelt een steeds belangrijkere rol in het productieproces.

Yest kleding koop je voordelig en eenvoudig online bij Kadarine

Bij Kadarine werken we reeds vele jaren samen met dit merk. We kunnen ons dan ook met trots Trusted Partner of Yest noemen. In onze webshop vind je dan ook steeds een ruim aanbod van de nieuwste collectie dameskleding van Yest, van maatje 36 tot en met 48.

Bestel Yest kleding bij Kadarine en ontvang 5% LOYALTY-KORTING bij elke aankoop: Meer info

Ontdek alle artikelen van Yest in onze webshop

Maattabel Yest

Gebruik deze handige maattabel voor het vinden van jouw ideale maat:

Krijg je graag wat hulp bij het samenstellen van je outfit? Aarzel niet om ons te contacteren:

• ☎︎ +32 (0)11 / 31.33.74
• ✉︎ info@kadarine.be
• Live Chat via Whatsapp of Facebook Messenger